Warm de banden op...tot binnenkort :)

Motorfietsaccessoires en onderdelen

Alles voor uw motorfiets!

Uw motorfiets of scooter stond in de garage en is klaar om weer gebruikt te worden? Goed nieuws! Maar uw motorhelm en de uitrustingen moeten ook worden gecontroleerd om aan alle veiligheidsvoorschriften te voldoen en de best mogelijke bescherming te bieden. Als uw uitrusting te versleten is, bezoek dan onze website en geef uw garderobe een upgrade. Voor wie Cross & Enduro beoefent: uw uitrusting verslijt sneller door de sportieve rijomstandigheden. Profiteer van geweldige aanbiedingen in onze rubriek promotiesen mis de uitrusting die u zoekt niet! Ontdek nu alle beschikbare accessoires en motoronderdelen!

Navigatie

Ervaar de vrijheid op een motor! Ontdek nieuwe plaatsen, nieuwe wegen. Maar om niet te verdwalen in uw ontdekkingen, is toegang tot technologie en vooral GPS essentieel! Dafy Moto biedt u een ruime keuze aan elektronische apparatuur. Laat u leiden door onze GPS en andere navigatieaccessoires. Terwijl we contact houden met onze intercoms. Vereenvoudig uw reizen met onze selectie van high-tech motormerken: Techno Globe, Sena, Cardo en vele anderen. Begin nieuwe avonturen op het scherpst van de snede door van uw gebruikelijke routes af te stappen zonder ooit te verdwalen!

Onderhoud van motoren

Er is niets leuker dan uw motorfiets te verzorgen/onderhouden, dus haal uw gereedschapskist tevoorschijn! U zorgt goed voor uw motorfiets en dat zal u merken. Maak uw motorfiets nieuwer dan ooit met kwaliteitsproducten. Ontvetten, kruipolie, reinigen en vernieuwen met vertrouwde merken zoals SDOC100, WD-40 of Dafy Moto. En het onderhoud van uw motorfiets wordt kinderspel. Met een goed onderhouden motorfiets zullen alle ogen op u gericht zijn bij elke rit. En om uw tweewieler te beschermen tegen invloeden van buitenaf, kiest u voor een beschermhoes. Ga de baan op en geniet van de benijdende blikken.

Batterij en bougie

Heeft uw motorfiets een beetje speling? Het is waarschijnlijk een probleem met de batterij. Geen paniek, de grote merken zoals Yuasa, Kyoto of Tecmate zijn er om u te helpen. Zoals we weten, is de keuze groot. Daarom vindt u dankzij onze selectietool makkelijk de accessoires die compatibel zijn met uw motorfiets. Blijf het hele jaar door opgeladen met de Tecmate Optimate acculader, die u helpt de winter door te komen. Maar niet te snel! Vergeet de motorbougies niet, zonder deze zou u niet ver komen! En ja, uw motor zou niet starten, dus vertrouw op NGK.

Olie en smeermiddel

Na het zigzaggen langs de weg met uw motorfiets is het tijd om aan de slag te gaan met het onderhoud van uw prachtexemplaar. Wij hebben voor u de grootste merken olie en smeermiddelen geselecteerd. Vorkolie nodig? Kies Dafy Moto. Gebruik koelvloeistof of motorolie voor uw tweewieler, Motul zal u helpen. U heeft geen smeermiddel meer? Vertrouw op Mecacyl. Wacht geen seconde langer en zorg zelf voor uw tweewielers of trikes. Met onze videotutorials wordt u een motoronderhoudsprofessional!

Koffers en tassen

Of u nu op de weg of gewoon door de stad rijdt, u heeft ruimte nodig. Voel uzelf vrij en kies voor kwalitatief hoogwaardige motoropbergvoorzieningen! Wilt u een road-trip maken? Het kan niet eenvoudiger. Rijden met zadeltassen, praktisch voor op reis. Uw favoriete merken zoals Kriega, DMP of Bagster begeleiden u tijdens uw reizen. Rijdt u echter liever in de stad rond? Kies dan voor een snelle en handige rugzak of tanktas. Wat betreft de uitrusting van de motor of scooter, geeft een topkoffer u alle nodige opbergmogelijkheden. Nu u goed uitgerust bent, zijn de wegen van u!