Warm de banden op...tot binnenkort :)

All-Road

Helmen, brillen

Voor een veilige endurorit moet u de juiste helm hebben. Ga bij training of competitie voor een matchende all-road uitrusting en verblind uw concurrenten. Omdat comfort ook belangrijk is, hebben motorhelmen een comfortabele binnenkant in stof. Hou uw geest helder met de ventilatieopeningen en geniet van alle sensaties van het crossrijden met AGV-, Shot- of Thor Motocross-helmen. We weten dat een aangedampte bril voor problemen kan zorgen. Daarom hebben de merken Progrip en Scoot een reeks all-road brillen met een behandeling tegen het aandampen. Rijd goed, rijd veilig!

Bestuurdersuitrusting

Om uw tegenstanders te verslaan op het crosscountry parcours, wees kleurrijk! En voor uw bestuurdersuitrusting: Thor en Shot zullen uw bondgenoten zijn in het vinden van de juiste stijl voor u. Match uw broek en all-road jersey om uw stijl te benadrukken. Deze twee essentiële elementen van uw uitrusting zijn ontworpen met resistente materialen én bieden een grote bewegingsvrijheid. Bij uw outfit zijn ook handschoenen inbegrepen, die essentieel zijn voor de bescherming van uw handen. Ze zijn anti-slip en beschermen alle delen van de hand. Om uw uitrusting compleet te maken, bieden all-road motorlaarzen comfort en optimale bescherming dankzij hun ademende zolen. Voor meer veiligheid tijdens uw enduro-, cross- of "extreme" sportsessies biedt Dafy u steenbeschermers, kniebeschermers, vesten, nekbeschermers om u uit te rusten met motorbeschermers. U bent nu klaar om de modder en het stof onder ogen te zien en maximaal te genieten van de sensaties!

Uitrustingen voor kinderen

Vertrouw voor onze kinderen, die nergens bang voor zijn, op kwaliteitsmerken zoals Thor Motocross of LS2. Dafy Moto's selectie van all-road motoruitrusting combineert bescherming en comfort. Kies hiervoor voor gekleurde handschoenen die voldoen aan de Europese normen. Ga voor laarzen die bescherming bieden van de tenen tot de kuit. Met onze selectie van all-road shirts en broeken in verschillende kleuren en originele ontwerpen, laat u de fantasie van uw kind de vrije loop en maakt uw kind indruk tijdens wedstrijden!

Voor alle motorrijders

Hebt accessoires en onderdelen nodig voor uw motorcross of enduro? Of een uitrusting voor uw scooter of maxi-scooter? Dafy Moto biedt u een breed gamma producten voor al uw behoeften! En als u op zoek bent naar koopjes, vindt u zeker wat u zoekt in onze rubriek Promoties. U vindt producten uit alle categorieën, de motorhelmen zijn nog maar het begin!