Warm de banden op...tot binnenkort :)

Helmen

Kies uw helm

Heeft u de juiste helm al gevonden? Onze selectie motoruitrustingen wacht op u! Jassen, broeken en beschermende handschoenen... u heeft de keuze! En omdat we ook aan de sportievelingen onder jullie denken. Ga naar onze categorie Cross & EnduroU vindt er alles wat u nodig heeft voor uw ritjes op het circuit en off road. Heeft u een reserveonderdeel nodig voor uw motor? Of bent u op zoek naar andere accessoires voor uw tweewieler ? Op de website van Dafy Moto hebben we een breed gamma producten voor u geselecteerd. En ontdek ook de promoties op alle soorten producten in onze rubriek Promoties. Maar als u uw nieuwe motorhelm nog niet hebt gevonden, laat ons u dan begeleiden!

Volgelaatshelm

De volgelaatshelm is de meest emblematische motoruitrusting voor motorrijders en biedt u de meeste bescherming en comfort: stap in uw luchtbel van vrijheid. Op de weg of voor de sport, deze helm is de favoriet van de motorrijder. Laat u leiden door uw wensen en geniet van het ruime aanbod van Dafy Moto: kleurrijk, discreet of met een uitgesproken karakter. Neem de controle over met de beeltenis van uw favoriete Marvel-helden. Ontdek de grootste merken zoals Shark, AGV of Shoei en zorg voor bescherming en comfort. Kies een zonneklep: uw helm naar uw smaak, met onze selectie van gekleurde schermen. Houd de weg in de gaten, rust uw helm uit met een pinlock en behoud een goed zicht. Vergeet niet dat uw helm uw identiteit weerspiegelt, rij dus naar de juiste keuze!

All-Road Helm

Bent u gek op intense ervaringen en extreme sporten? Op zoek naar succes en een eerste plaats op het podium? Ontdek onze selectie van all-road motorhelmen en verzeker uw veiligheid en comfort met geweldige merken zoals Thor, Scorpion of Alpinestars! Laat u verleiden door de kleuren en patronen die bij u passen. Met de Dafy-selectie kunt u uw complete all-road outfit/uitrusting aanpassen, of u nu een man, een vrouw of een kind bent. Vergeet niet uw all-road uitrusting aan te vullen met een all-road bril dat u in stijl zal beschermen tegen alle spatten. Uw motoruitrusting en all-road helm zijn de sleutel tot (uw) differentiatie, richting succes dus!

Vrouwenhelm

En ja! We richten ons tot jullie dames! Sommige motorhelmen zijn speciaal aangepast aan uw lichaamsbouw en uw smaak. Laat u verleiden door producten met meer discrete patronen, zachtere kleuren... om stijlvol en beschermd te blijven. Of u nu een roadbiker, een sportieve biker of een stadsbiker bent. Zowel op circuits, op de weg, in competitie, of voor het plezier van het rijden. Geniet van onze helmen die passen bij uw karakter en uw wensen. Scorpion ontwierp speciaal voor u een collectie all-road helmen! Met Dafy's keuze aan motoruitrusting, wees uzelf en laat uw zintuigen het woord voeren.

Kinderhelm

Onze ontluikende motorrijders hebben ook recht op een selectie van motorhelmen die aangepast zijn aan hun groeiende lichaam! Of Baptiste nu met een mini-motorfiets wil rijden, of Léa met mama op een scooter wil gaan winkelen: Straalhelm, volgelaatshelm of All-road helm voor de waaghalzen. Omdat we weten dat onze kinderen zeer specifieke smaken hebben, ontwikkelden geweldige merken zoals Shot, Thor Motocross speciaal voor hen een assortiment! Ga voor leuke motieven met Nexx of Freegun voor uw meisjes en jongens. En laat uw kinderen in alle veiligheid echte motorrijders worden.

Modulaire Helm

Stadsbewoners, scooterrijders, u die in de stad rijdt: de Modulaire Helm is iets voor u. Deze past zich aan uw wensen en de seizoenen aan. Schakel met een enkele klik tussen een straalhelm en een volgelaatshelm! Of u nu de op de weg, voor de sport, in de stad of met een scooter rijdt, laat u verleiden door de veelzijdigheid en het gebruiksgemak. Vergeet niet te controleren of uw motorhelm een dubbele J/P goedkeuring heeft. Laat u verleiden door de personalisatie van uw zonnescherm met getinte of gekleurde schermen. Geniet van onze selectie van Modulaire Helmen van toonaangevende merken zoals Astone, HJC of AGV.

Straalhelm

Voor wie in de stad rijdt en eerder korte trajecten aflegt in het voorjaar of de zomer. En voor de scooterrijders onder jullie. Maak uw outfit compleet (en behoud de stijl) met alle troeven van een motorhelm: intern comfortschuim, zonnescherm, ventilatie. Maar dan wel in een helm met een volledige gezichtsopening, voor vintage of meer stedelijk gebruik. Geniet van de lichtheid, het comfort en de betaalbaarheid van de straalhelm, met modellen voor heren, dames en kinderen. Van grote merken zoals S-Line, Shoei, of Shark. Essentieel voor stadsmensen, het weerspiegelt uw identiteit en stijl, dus maak de juiste keuze!

Transformeerbare Helm

U bent verleid door de straalhelm maar wilt dat de kinband afneembaar is? We hebben wat u nodig hebt, de transformeerbare helm. Deze is het perfecte compromis tussen de straalhelm en de modulaire helm. Om in stijl te rijden volgens uw wensen en een vleugje originaliteit toe te voegen aan uw motoruitrusting laat u zich verleiden door de transformeerbare helm. U kunt nu uw uitrusting compleet maken en met verschillende stijlen rijden volgens uw wensen.