Warm de banden op...tot binnenkort :)

Promoties

Altijd op zoek naar een kwaliteitsmotoruitrusting voor de beste prijs? Altijd op zoek naar goede deals en tarieven die het asfalt in vlam zetten? Kijk eens naar onze goede deals. Profiteer het hele jaar door van promoties op motoruitrusting en -accessoires. Profiteer van de verkoop van de grootste merken zoals Dainese, Alpinestars, Shark, Scorpion, DMP en ALL ONE. Alle grote merken aan de beste prijzen bij dafy-moto.nl.

Bekijk onze aanbiedingen en raadpleeg onze voorraadopruiming. Naast onze promoties en goede deals is het altijd een goed moment om te profiteren van "einde reeksen"! Kies uw helm op de beste momenten van het jaar! Bent u niet op zoek naar de nieuwste modellen? Ga naar de rubriek "Goede deals". U vindt er een jas, handschoenen of motorbroek, comfortabel en met alle nodige bescherming om uw passie te beoefenen. Een helm in promotie beschermt net zo goed als het laatste model van het seizoen.

Er is meer dan onze goede deals en onze voorraadopruiming. Profiteer ook van onze privéverkoop. Er is maar één voorwaarde om van deze exclusiviteit te kunnen profiteren: zich inschrijven bij My Dafy. De beste diensten het hele jaar door! Profiteer met onze privéverkoop van exclusiviteiten op motorhelmen, -jassen en -broeken. De enige zone die u toegang geeft tot verkopen die u nergens anders zult vinden!

Vind al onze promotiecodes Dafy Moto om u van top tot teen uit te rusten uit een brede selectie van producten. Snel en eenvoudig te gebruiken, ga naar uw winkelwagen om een actieve promotiecode in te voeren. U hebt al een tijdje een paar motorsneakers op het oog? Een promotiecode is een kans om uw motoruitrusting te vernieuwen, om te winnen aan veiligheid en comfort, maar ook om wat kleine besparingen te doen!

Er zijn ook grote promoties die op u wachten voor de Cross & Enduro of de Scooters & trikes. Profiteer vanaf nu van aantrekkelijke kortingen op helmen op motoruitrusting bij Dafy Moto's!

Zoals u kunt zien, zijn er bij Dafy's altijd goede deals. U kunt op eender welk moment een uitrusting aanschaffen. Een nieuwe helm? Een nieuw paar handschoenen? Een broek tegen een speciaal motorrijdertarief? Onze geweldige aanbiedingen, privéverkoop, voorraadopruiming en promotiecodes maken het verschil als u besluit om te upgraden naar een nieuwe motoruitrusting. Kleed u aan met de beste motoraanbiedingen op het web!