Warm de banden op...tot binnenkort :)

Scooter, Maxi-Scoot en trikes

Herenuitrusting

Blijf stijlvol aan het stuur van uw scooter, en trike met onze Dafy Moto selectie. Omdat uw outfit compleet en modieus moet zijn, kiest u UW outfit uit een breed gamma uitrustingen. Een jasje? In leer of textiel of om uzelf te beschermen tegen de regen, vertrouwt u op Helstons, DMP of Furygan. Bescherm uw handen op de Maxi-Scoot met handschoenen van Icon of Dainese. Jeans, leer of katoen, kies uw broek volgens uw eigen smaak bij All One of Ixon. Wees ten slotte stijlvol tot aan uw voeten met onze Bering, DMP of Alpinestars sneakers en schoenen. U bent klaar om de weg op te gaan!

Uitrusting voor vrouwen

Voor de dames die met de Scooter rijden: ga voor een uitrusting die goed zit en bij u past. Behoud uw kledingstijl met merken als Icon, TCX of Segura. Van jassen tot broeken, laat u verleiden door zachtere kleuren en meer discrete patronen om met uw trike de stad in te gaan. Handschoenen en schoenen die bij uw maat passen en eleganter zijn. Blijf mooi en vrouwelijk op uw scooter!

Regenbestendig, koudebestendig

Aarzel niet om in de regen op uw scooter te rijden en schaf een uitrusting aan. Blijf droog met pakken of regenjassen. Bescherm uzelf tegen de kou door het dragen van kappen of kragen. Blijf modieus maar beschermd in alle omstandigheden. En denk voor uw dagelijkse of weekendavonturen aan onze waterdichte bagageselectie. Uw favoriete merken zoals Alpinestars, Bering of Dainese bieden u een ruime keuze aan geschikte bescherming. Stop dus niet omwille van de regen of de kou!

Helmen

Uw veiligheid is onze prioriteit, dus voor zij die met scooters eerder in de stad rijden, biedt Dafy Moto u zijn selectie aan. Wilt u een volledige opening in het gezicht om open te blijven op de weg, kies dan voor de Straalhelm, die naast het comfort van een klassieke helm, u deze opening biedt, voor een vintage of meer stedelijk gebruik. Een helm die zich aanpast aan uw wensen? Dan is de modulaire helm iets voor u. Met een simpele klik kunt u schakelen tussen de "straal-" of "integrale" positie switchen! Als de straalhelm u aanspreekt, maar u wilt dat de kinband afneembaar is, dan is de transformeerbare helm iets voor u. Het is het perfecte compromis tussen de straalhelm en de moduleerbare helm. Onze grote merken zoals Scorpion, LS2 of Astone zijn er om uw veiligheid te garanderen. Nu is het aan u om te rijden!

Een uitrusting voor iedereen!

Bent u op zoek naar accessoires en reserveonderdelen voor uw motorfiets? Of misschien materialen voor Cross & Enduro? Met Dafy Moto kunt u een breed gamma aan producten ontdekken! Kies uw motorhelmen.Dit is het moment om uzelf een nieuwe helm aan te schaffen met nieuwe mogelijkheden! Als u nog geen duidelijk idee heeft van wat u wilt en u gewoon onze productselecties wenst te verkennen, neem dan een kijkje in onze rubriek promoties, er zijn altijd interessante aanbiedingen om te ontdekken.